Политика за защита на лични данни

 

Този сайт се поддържа и администрира от Плевнелиев ООД, ЕИК: BG117680616 ; тел: 088 457 2220 ; e-mail: office@plevneliev.com

Част от данните, които изискваме при регистрацията за участие в даден семинар попадат под действието на Закона за защита на личните данни – РЕГЛАМЕНТ EU 2016/679 – GDPR. Такива данни са име и фамилия, телефонен номер, имейл адрес и всякакви данни, с които може да бъде свързано или идентифицирано конкретно лице.

Предоставените от Вас данни се използват само за целите на съответния семинар. Споделянето на част от тях с трети страни е ограничено до степен, при която ако не се предоставят част от личните данни е невъзможно да се реализира и самото мероприятие. Пример за това е резервацията, която правим в хотелите при семинари с включени нощувки. Няма как да Ви гарантираме резервирането на стая, без да предоставим на хотела името на лицето, което ще бъде настанено в нея.

Данните в сайта са надлежно защитени чрез използването на SSL сертификат, HTTPS протокол и  специализиран софтуер, който гарантира защитата им на най-високо ниво.

ВАШИТЕ ПРАВА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

–    да поискате достъп до вашите лични данни;
–    да поискате поправка на вашите лични данни;
–    да поискате изтриване на вашите лични данни;
–    да поискате ограничаване в обработката на вашите лични данни;
–    да поискате преносимост на данните;
–    да възразите спрямо обработването на вашите лични данни;
–    да оттеглите съгласието си;
–    да подадете оплакване до надзорните органи.

Cookies („Бисквитки“)

„Бисквитките” представляват малки текстови файлове, които се съхраняват в кеш паметта на интернет браузъра на посетителя на сайта. „Бисквитките” позволяват повторното разпознаване на интернет браузъра.

Наличните „бисквитки“ на този сайт са част от софтуерното му обезпечаване и представляват елементи на инсталирани програми и приложения, върху които администрирането на сайта няма отношение.

.